Fakültemizin ev sahipliğinde, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (SUBÜKAM) ve Sakarya Barosu işbirliği çerçevesinde “Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi Farkındalık Eğitimi” gerçekleştirildi. Etkinlikte Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız ve baronun Kadın Hakları Merkezi üyesi Av. Özlem Zengin tarafından 6284 sayılı kanu hakkında bilgiler verildi. Etkinlikte ayrıca baronun birimleri ve görevleri ile ilgili bilgi verilirken 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında hizmet sağlayan Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi de tanıtıldı. Etkinlik sonunda Av. Özlem Zengin’e Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (SUBÜKAM) müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hümeyra Taşçıoğlu Baysal tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.