Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye daire başkanlığı işbirliği çerçevesinde Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik çerçevesinde, üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerine yönelik yangın söndürme ve tahliye tatbikatı düzenlendi. Tatbikat Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapan Sivil Savunma Uzmanı Serap Karakoç ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan Uzman Eğitmen Beytullah Temiz ve ekibi tarafından gerçekleştirildi. Tatbikat çerçevesinde yangın söndürme teknikleri, acil durum tahliyesi, olası yaralanmalar ve alınacak tedbirler, yangınla mücadele ve kurtarma operasyonlarının planlanması gibi konularda hem teorik hem de pratik eğitimler verildi. Eğitmelerde emeği geçen Serap Karakoç, Beytullah Temiz ve ekibine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.