Bitki Koruma Bölümü Öğretim üyeleri Prof. Dr. Salih Karabörklü, Dr. Öğr. Üyesi. Muhammad Arif ve Arş. Gör. Furkan Doğan ve bölüm öğrencileri Mesleki Uygulama dersi kapsamında bitki koruma alanında faaliyetler yürüten ülkemizin önemli firmalarından Koruma Tarım’a teknik gezi kapsamında bir ziyaret gerçekleştirdi. Şirket Teknik Müdürü Gökhan Baştuğ ve Ziraat Yüksek Mühendisi Ercan Çöpoğlu şirketin bitki koruma alanında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler hakkında öğrencilere bir sunum yaptı. Öğrenciler soru, görüş alış verişi ve sohbet sonrası İnsektisit, fungisit, herbisit ve bitki gelişim düzenleyici üretiminin yapıldığı tesisleri gezme imkânı buldular. Üretim tesislerinde öğrencilere yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Teknik gezi hatıra fotoğrafı çekimi ile tamamlandı.