Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, SUBÜ Ziraat Fakültesi öğrencileriyle buluştu. Ziraat Fakültesinde gerçekleştirilen programa Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taki Demir, Akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Fakülte Dekanı Taki Demir fakültenizin kuruluşundan itibaren yapılan çalışmalar hakkında kısa bilgiler verdi.

Rektörümüz Mehmet Sarıbıyık’ın selamlama konuşmasının ardından kürsüye çıkan ve aynı zamanda Yüksek Ziraat Mühendisi olan Başkan Yüce, Sakarya’nın tarımsal alanda elde ettiği kazanımları ve geleceğe dair planlanan projelere ilişkin öğrencilere bilgiler verdi. Öğrencilere serada yetiştirilen domates ikramının ardından fotoğraf çekimi ile program sonlandı.