Fakültemiz Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Gizem CENGİZ GÖKÇE ve Arş. Gör. Gülennur ŞANLI eğitmenliğinde Sakarya Evim Orman Okulu ev sahipliğinde bir peyzaj atölyesi gerçekleştirilmiştir. Atölyeye, orman okulu yaz programına kayıtlı 9 ilkokul öğrencisi katılmıştır. Atölye, öğrencilerin hâlihazırda doğa eğitimi aldıkları güzergâh üzerinde gerçekleştirilmiş olup belirlenen durak noktalarında öğrencilerden skeçler çizmeleri beklenmiştir. Öğrencilerle içinde bulunulan peyzaj hakkında bilgi paylaşımı yapılmıştır. Atölye sonunda tüm öğrencilere katılım belgeleri verilmiştir. Bu etkinliğin hazırlanıp gerçekleştirilmesinde emeği geçen ve katkı sunan öğretim elemanlarımız Dr. Öğr. Üyesi Gizem CENGİZ GÖKÇE ve Arş. Gör. Gülennur ŞANLI ile Sakarya Evim Orman Okulu kurucularından Orman Pedagojisi eğitmeni Mine HIZ ve kurum öğretmenlerine teşekkür ederiz.