2022-2023 Öğretim Yılı itibariyle Fakültemizde öğrenim hayatına başlayan 134 öğrencimize yönelik olarak oryantasyon eğitimi düzenlendi.

Ziraat Fakültesi fuayesinde düzenlenen ve Bahçe Bitkileri, Bitki Koruma, Peyzaj Mimarlığı ve Tarla Bitkileri öğretim üyelerinin de hazır bulunduğu eğitimde Ziraat Fakültesi dekanı Prof. Dr. Taki DEMİR tarafından okulumuza yeni katılan öğrencilerimize Üniversitemiz ve Fakültemizin tanıtımı yapılmıştır. Ayrıca öğrencilere, bölümlerin ders planları, öğrenim süreleri, mezunların istihdam olanakları, uzaktan-online eğitim modeli, derslere devam ve başarının değerlendirilmesi, karşılaşılabilecek problemlerin çözümünde izlenecek yollar ve BYS hakkında detaylı bilgiler verilmiştir.