Üniversitemiz Kariyer Planlama ve İnsan Kaynakları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin planladığı Kariyer Zirvesi '22 kapsamında Fakültemiz tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Sayın Dekanımız Prof. Dr. Taki DEMİR'in açılış konuşması ile başlayan etkinlikler, Paralı Köyü Kuzey Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Özgür UĞUR, TARSİM Sakarya Bölge Müdürü Erhan KARAKUŞ ve Olam Food Ingredients Firma Yetkilisi Ziraat Mühendisi Hüseyin NOYAN'ın öğrencilerin kariyer gelişimlerine yönelik konuşmaları ile devam etti. Öğrencilerinde katılımları ile interaktif bir söyleşiye dönüşen etkinlikte öğrencilere meslek hayatlarına yönelik yenilikçi perspektifler anlatılarak yeni bakış açıları kazandırıldı.

Zirvenin öğleden sonraki kısmında öğrencilere ve misafirlere Dekanımız Prof. Dr. Taki DEMİR ve Öğr. Gör. Neslihan BABALI tarafından fakültemiz Ar-Ge laboratuvarları tanıtılarak detaylı bilgiler verildi. Ardından öğrenciler ile fakültemiz bahçesinde Süs Elması (Malus floribunda) ve Amerikan Sığla Ağacı (Liquidambar styraciflua) fidanlarının dikimi gerçekleştirildi. Dikim esnasında öğretim üyelerimiz tarafından öğrencilere teknik bilgiler verildi. Etkinliğin son kısmında, öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Mustafa YILMAZ ve Dr. Öğr. Üyesi İsmail Oğuz ÖZDEMİR tarafından fakültemiz yerleşkesinin flora ve faunası hakkında bilgi verilerek ekosistem ve doğal denge gibi konulara yönelik farkındalık kazandırıldı.