Plant Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Dergisinin öğrenciler ile sektörü bir araya getirmek ve geliştirmek amacıyla başlattığı Plant Akademi etkinliklerinin ilki 14.12.2021 tarihinde Fakültemizde gerçekleştirildi. Arifiye Belediye Başkanı Sayın İsmail Karakullukçu’nun da katıldığı etkinlikte Dekanımız Prof. Dr. Taki DEMİR, akademisyenler ve lisans ve yüksek lisans öğrencilerimiz yoğun katılım sağlamıştır. Panelistlerden; Plant dergisi imtiyaz sahibi H. Remzi ADIYAMAN, Peyzaj Yüksek Mimarı Abdurrahman ÇETİNKAYA ve Peyzaj Mimarı Sinan DÜMAN öğrencilerimize sektörün avantajları ve bu yolda kendilerini geliştirmeleri gereken yönleri hakkında bilgiler vererek, gönüllülük esaslı yapılacak staj çalışmalarına katılımlarının ve Fakültemizin üretim bölgesinde yer almasının önemini vurgulamışlardır.