Arifiye Kaymakamımız Bekir Dınkırcı başkanlığında Fakültemiz Toplantı Salonunda Güvenlik, Eğitim, Tarım vb. konulu Koordinasyon Toplantısı yapılmıştır. Toplantıya Sayın Kaymakamımız Bekir Dınkırcı ve beraberinde; Arifiye Belediye Başkanı Sayın İsmail Karakullukçu, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taki Demir, Arifiye MYO Müdürü Doç. Dr. Emre Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Sebahattin Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Taner Tuncer, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Adem Aka, KYK Yurt Müdürü Mahmut Aktunç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gülaç, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ayşin Kurban, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Dilek, Ziraat Odası Temsilcisi Ali Bat, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Akbulut, Mısır Araştırma Müdürü Bülent Cengiz, Minibüscüler Koop. Başkanı Nihat Yılmazkaya,  Arsiader Başkanı Fatih Yeter, Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yavuz, Trabzonlular Derneği Başkanı Yunus Zor, Tarımsal Kalkınma Koop. Cevat Kabil ve Yılmaz Karadaş katılmışlardır.

Ziraat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Taki Demir, fakültemiz hakkında kapsamlı bilgiler vererek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler sunmuşlar ve fakülteye verdikleri destekleri için katkı sağlayan kurumlara teşekkür etmişlerdir.