Şehrimizin verimli toprakları ve konumuyla yıllardır ihtiyaç duyduğu Ziraat Fakültesi 16 Ekim 2020 tarihinde düzenlenen törenle açıldı. Törene Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Sayın Ali İhsan YAVUZ, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK, Arifiye Kaymakamı Sayın Bekir DINKIRCI, Arifiye Belediye Başkanı Sayın İsmail KARAKULLUKÇU, Serdivan Belediye Başkanı Sayın Yusuf ALEMDAR, Erenler Belediye Başkanı Sayın Fevzi KILIÇ, Sapanca Belediye Başkanı Sayın Özcan ÖZEN, Pamukova Belediye Başkanı Sayın Güven ÖVÜN, Ferizli Belediye Başkanı Sayın İsmail GÜNDOĞDU, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Musa ZOR, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Arif ÖZSOY, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Akgün ALTUĞ, Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Temel GÜRDAL, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Sayın Erdal ERDEM, Şehit Kaymakam Muhammet Fatih SAFİTÜRK’ün babası Sayın Asım SAFİTÜRK, Sivil Toplum Kurumu Temsilcileri, Akademisyenler ve Arifiye halkı katıldı. Tören sonrasında protokol üyeleri tarafından günün anısına fidan dikimi gerçekleştirildi. Törenimize katılan herkese teşekkür ediyor ve Fakültemizin Sakarya'mız ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.