Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencileri, fakültemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Ömer BEYHAN, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk UZUN ve Öğr. Gör. Yasin Kültiğin YAMAN eşliğinde Arifiye Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine 31.03.2022 tarihinde düzenlenen fidan dikme etkinliğine katıldı. Fidan dikme, bitki yetiştiriciliği ve toprak bilgisi, konularında teknik bilgiler alan öğrenciler sahada uygulamalı olarak bilgilerini tatbik etme imkânı buldu.

Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanlığı ve Arifiye Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen etkinliğe katılan öğretim üyeleri Prof. Dr. Ömer BEYHAN, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk UZUN ve Öğr. Gör. Yasin Kültiğin YAMAN, İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Recep YETİM, Müdür Yardımcısı Seyfullah KARADAŞ, fakültemiz öğrencileri ve lise öğrencilerine teşekkür ederiz.