Ziraat Fakültesi fuaye alanında, Bahçe Bitkileri, Bitki Koruma, Peyzaj Mimarlığı ve Tarla Bitkileri bölümleri öğretim üyelerinin katılımıyla 1. sınıfa başlayan 148 öğrencimiz için oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi. Etkinlikte, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taki DEMİR, Üniversitemiz ve Fakültemizin tanıtımını yaparak öğrencilere çeşitli bilgilendirmelerde bulundu.

Öğrencilere; üniversitemizin koordinatörlükleri, kalite süreçleri, ders planları ve öğrenim süreleri hakkında detaylı bilgiler verildi. Ayrıca, mezunların istihdam olanakları, uzaktan ve online eğitim modeli, derslere devam ve başarının değerlendirilmesi gibi önemli konulara değinildi. Karşılaşılabilecek problemlerin çözümünde izlenecek yollar ve BYS (Bilgi Yönetim Sistemi) modülünün kullanımı hakkında da bilgiler paylaşıldı.

01 Ekim 2024